divendres, 8 de maig de 2020

IOGA EN FAMÍLIA


BON DIA NINES, NINS I FAMÍLIES!

I JA TORNAM A SER DIVENDRES. I PER ENTRAR AMB BON PEU AL CAP DE SETMANA AVUI VOS PROPOSAM UNA PRÀCTICA DE IOGA QUE PODEN FER ELS INFANTS O LA PODEU FER EN FAMÍLIA. TAL I COM VOS VA RECOMANAR EN BIEL, EL MESTRE DE PSICO, EL IOGA ÉS UNA EINA PER A MOURE EL COS, PERÒ TAMBÉ TÉ MOLTS ALTRES BENEFICIS COM APRENDRE A RELAXAR-SE, REDUIR EL NIVELL D'ANSIETAT, AGAFAR CONSCIÈNCIA DEL SEU PROPI COS, AUGMENTA LA CAPACITAT DE PERCEPCIÓ, ATENCIÓ I MEMÒRIA I PER TANT, LA CAPACITAT D'APRENENTATGE, ETC. I A MÉS, S'HO PASSEN PIPA!

A MÉS TAMBÉ VOS PROPOSAM ESCOLTAR AQUEST AUDIO CONTE QUE ÉS MOLT ÚTIL PER APRENDRE A CONTROLAR DIVERSES SITUACIONS A TRAVÉS DE LA RESPIRACIÓI AQUÍ, TAL I COM EXPLICA EL CONTE, VOS PLANTEJAM EL JOC DE LA BARCA DE PAPER QUE TÉ A VEURE AMB LA RESPIRACIÓ, TAN IMPORTANT PER A LA NOSTRA VIDA. 
  1. FEIS EL VOSTRE VAIXELL DE PAPER. AQUEST VÍDEO VOS MOSTRA COM:
  1. DECORAU-LO COM VOLGUEU.
  2. CERCAU UNA MUSIQUETA RELAXANT QUE VOS AGRADI. 
  3. VOS PODEU JEURE DAMUNT EL SOFÀ O AL LLIT I POSAU EL VAIXELL DAMUNT LA VOSTRA PANXA. TANCAU ELS ULLS I IMAGINAU QUE LA PANXA ÉS LA MAR QUE ES MOU AMB LA VOSTRA RESPIRACIÓ. QUAN INSPIRAU LA MAR PUJA, I QUAN EXPIRAU LA MAR BAIXA EN UN MOVIMENT CONSTANT, AIXÒ VOL DIR QUE NO S´ATURA . EL JOC CONSISTEIX EN MANTENIR EL VAIXELL SOBRE LA PANXA SENSE DEIXAR-LO CAURE MENTRE RESPIRAU SUAMENT.

BON CAP DE SETMANA RELAXAT! 😉


Cap comentari:

Publica un comentari